KONE ADVIES

Kone Advies is gespecialiseerd in het organiseren van beurzen, evenementen en incentive reizen. Wij houden van korte lijnen met een snelle terugkoppeling in duidelijke taal. U heeft vaste contactpersonen, met jarenlange ervaring. 

Wij kunnen u ondersteunen bij uw evenement of sales. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bekijken. 

Kone Advies heeft een ruime ervaring in het organiseren van grootschalige vak- en consumentenbeurzen, evenementen en congressen. Ook voor incentive reizen, bedrijfsfeesten, festivals en muziekevenementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een groot netwerk van bedrijven en freelancers, die ondersteunende werkzaamheden kunnen leveren in de uitvoering van uw project of evenement.

Kone Advies staat garant voor succes, of het nu eigen producties betreft of opdrachten van derden. Prijs/kwaliteit is daarbij voor ons heel belangrijk. Gedrevenheid en parate kennis van zaken zorgen ervoor dat wij altijd gaan voor het beste resultaat!

Graag organiseren wij uw evenement, bijeenkomst of incentive!
Stuur voor meer informatie een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 of bel naar +31 6 511 711 81

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Team Kone advies

1Elise Offermans

Elise Offermans, eigenaar van Kone Advies, heeft jarenlange ervaring in het organiseren van consumenten- en vakbeurzen. Haar specialisatie ligt in de sales, netwerken en communicatie.

3Selena Espejo Garcia

Selena Espejo Garcia is officemanager bij Kone Advies. Zij heeft veel ervaring in het organiseren van grootschalige evenementen en beurzen. Haar specialisaties zijn marketing, social media en grafisch ontwerpen.

Annie van den Berg

Een van de vaste spelers voor de sales is Annie van den Berg, telemarketeer puur sang: innovatief en gericht op directe sales.

Verder hebben wij een team van gedegen en ervaren verkopers die op ieder project ingezet kunnen worden, mede door hun kennis van de markt.
Onze sales- grafische- en financiele ondersteuning zorgen voor een perfecte uitvoering van de benodigde werkzaamheden.