Kone advies- en organisatiebureau bv

Kone advies is gespecialiseerd in het organiseren van beurzen, evenementen en incentive reizen. Wij houden van korte lijnen met een snelle terugkoppeling in duidelijke taal. U heeft vaste contactpersonen, met jarenlange ervaring. Ook heldere financiële afspraken horen daarbij.

Wenst u een oriënterend gesprek waarin duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij dat graag, het eerste gesprek is altijd vrijblijvend!

Kone advies heeft een ruime ervaring in het organiseren van grootschalige kunst en lifestyle beurzen maar ook (vak)beurzen, evenementen en congressen. Ook voor incentive reizen, bedrijfsfeesten, festivals en muziekevenementen bent u bij ons aan het juiste adres.

We hebben een groot netwerk van bedrijven en freelancers, die ondersteunende werkzaamheden kunnen leveren in de uitvoering van uw project of evenement.

Prijs/kwaliteit is bij Kone advies een belangrijk issue. De klant moet waar voor zijn geld krijgen. Kone advies staat garant voor succes of het nu eigen producties betreft of opdrachten van derden. Onze gedrevenheid en parate kennis van zaken zorgen ervoor dat wij altijd gaan voor het beste resultaat!

Graag organiseren wij uw evenement, bijeenkomst of incentive!
Stuur voor meer informatie een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 of bel naar +31 (0) 10 3060550

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Team Kone advies

deeDesirée Maas

Desiree Maas, directeur van Kone Advies, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van grootschalige evenementen, beurzen, congressen en incentives. Haar specialisaties zijn inkoop, media, marketing, conceptontwikkeling.

1Elise Offermans

Elise Offermans, als partner in een aantal projecten, heeft ook haar sporen verdiend in de organisatiewereld. Naast jarenlange ervaring bij de Jaarbeurs Utrecht organiseert zij zelfstandig vakbeurzen. Haar specialisatie ligt in de sales, netwerken en marketing.

3Selena Espejo Garcia

Selena Espejo Garcia, die ooit begonnen is als stagiaire, is uitgegroeid tot een volwaardig office manager van Kone advies. Ze heeft veel ervaring in het organiseren van grootschalige evenementen en beurzen. Haar specialisaties zijn sales, marketing, social media en grafisch ontwerpen.

Annie van den Berg

Een van de vaste spelers voor de sales is Annie van den Berg, telemarketeer puur sang: innovatief en gericht op directe sales.

Medewerker FioreldaFabienne Overdijk

Stagiaire beurzen organisatie.

Verder hebben wij een team van gedegen en ervaren verkopers die op ieder project ingezet kunnen worden, mede door hun kennis van de markt.
Onze sales- grafische- en financiele ondersteuning zorgen voor een perfecte uitvoering van de benodigde werkzaamheden.