Rollend Halal
16 juni 2019 | Noordplein Rotterdam

rollendhalabest

Rollend Halal wordt op 16 juni 2019 georganiseerd door Kone Advies op het Noordplein in Rotterdam. Rollend Halal is foodtruckfestival voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken. Rotterdam is een multiculturele stad. Kone Advies wilt hier graag op inspelen. Voor ondernemers is daarom Rollen Halal aantrekkelijk.

Foodtrucks op het gebied van Halal eten en drinken zijn welkom. Daarbij is er een lifestyle market waar ruimte is voor bedrijven op het gebied van kleding, verpakt eten en drinken, sieraden, accessoires, lifestyle en nog veel meer.

www.rollendhalal.nl

Wilt u zich aanmelden als deelnemer voor Rollend Halal? Klik dan hier! 


 Puur Genieten Fair
7 en 8 september 2019 | Rotterdam-Hillegersberg                       

Logo PuurGenietenFair1

Kone Advies organiseert de Puur Genieten Fair, het evenement voor mensen die houden van luxe, lifestyle, lekker eten en drinken. Hier vind je alles op het gebied van lifestyle, wonen, fashion, koken, wijnen, design, beauty en nog veel meer!
Er is van alles te doen voor jong en oud. Zo zijn er diverse leuke activiteiten voor kinderen, live muziek en een breed aanbod van standhouders met prachtige producten. Het evenement is een premium belevenis voor alle bezoekers.
De aankomende editie van Puur Genieten Fair wordt georganiseerd op 7 en 8 september 2019 aan de Bergse Voorplas in Rotterdam-Hillegersberg. Kijk voor meer informatie op de website!

www.puurgenietenfair.nl

Wilt u zich aanmelden als exposant voor de Puur Genieten Fair? Klik dan hier!


 

Winter-Fair
5 t/m 8 december 2019 | Rotterdam Ahoy

Winterfair logorood

De Winter-Fair is een samenwerking van Kone Advies met Lodder Events- en Sfeermakers. Het evenement is geschikt voor een breed publiek die het leuk vindt om zich een dagje laten inspireren door presentaties van kerst- en lifestyle producten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een bingo. Ook zijn er dagelijk modeshows te bewonderen, treden er artiesten op en komen Sinterklaas en de Kerstman op bezoek.

De Winter-Fair biedt de bezoeker een breed scala aan stands en sfeerkramen op het gebied van kerst artikelen, fashion, beauty, wonen, interieur, accessoires, reizen, lifestyle, delicatessen, sieraden, creativiteit en nog veel meer! 

www.winter-fair.nl

Wilt u zich aanmelden als exposant voor de Winter-Fair? Klik dan hier! 

Facebook Twitter Google+ Pinterest